Welkom
op de winkelwebsite van vzw Groep Ubuntu. 

vzw Groep Ubuntu is een netwerkorganisatie ter ondersteuning van personen met een beperking in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Als Groep Ubuntu willen we, vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid, mensen met een beperking en hun netwerk ondersteunen in het vinden van een rol van betekenis in de samenleving en een eigen gewaardeerde plek om kwaliteitsvol te leven. We doen dit vanuit het besef dat verbondenheid met alle mensen noodzakelijk is om zichzelf als individu te kennen en te ontwikkelen. Daartoe willen we alle aanwezige talenten en expertise van cliënten en medewerkers inzetten, netwerken aangaan en eigen initiatieven opstarten.

Met de verkoop van geschenken en de Ubuntubox willen wij als organisatie extra financiële middelen verwerven om kwaliteitsvolle projecten op vlak van wonen, werken en vrije tijd voor personen met een beperking te realiseren. De producten die we verkopen worden gemaakt door cliënten in de ateliers van Regenboog en D&A-feniks, de educatieve bioboerderij Het Ganzenhof en Kunstwerkplaats De Zandberg. Voor meer informatie rond ons aanbod op vlak van werken kan u terecht op www.groepubuntu.org. Door het kopen van deze geschenken met een meerwaarde zet u uw eigen sociaal engagement in de verf.

Uiteraard kan u ook langskomen in onze winkels en proeven van ons aanbod. Een overzicht kan u vinden in het menu 'onze winkels'.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info!

 

 

Winkel vzw Groep Ubuntu
Blokkestraat 29A, 8550 Zwevegem
Tel. 056/64 60 62
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.groepubuntu.org