• Hoe wil jij wonen?
• Waar wil jij wonen?
• Met wie wil jij samen wonen?
• Droom je ervan om eindelijk alleen te wonen?

Heb je je dit ook al eens afgevraagd? Misschien heb je hierover al eens gepraat met een vriend of vriendin, je ouder of een begeleider ... Wonen kan je op verschillende manieren: je kan samenwonen met anderen, je kan wonen in een eigen studio, je ouder of een eigen huis. Je kan wonen in de stad of op het platteland.

Vanuit Groep Ubuntu vinden we het heel belangrijk dat iedereen kan wonen zoals hij of zij zelf wil en kan. Om een goed antwoord te kunnen bieden op woonvragen, vinden we het belangrijk om in de eerste plaats goed te luisteren naar wat jou gelukkig maakt. We werken samen met partners in de regio. Op die manier kunnen wij jou een ruim en divers aanbod van woonmogelijkheden aanbieden. Eens je, je stekje gevonden hebt, gaan we samen met jou op zoek welke ondersteuning je nodig hebt en hoe wij en anderen je hierbij kunnen helpen. Bijvoorbeeld thuisverpleging die langskomt voor je verzorging, een familiaal helpster die samen met jou je huishouden in orde brengt, een taxidienst die je, je naar je activiteiten brengt, een buur die boodschappen doet met jou.

We maken je graag wegwijs!

Groep Ubuntu is eigenaar van een aantal woningen. Daarnaast gaan we ook op zoek naar andere partners (sociale huisvestingsmaatschappijen, privé-verhuurders, woonzorgcentra, ...) die huizen ter beschikking stellen en waar wij met Groep Ubuntu de nodige ondersteuning aanbieden. Dan zijn wij zorgaanbieder.
Ons aanbod op dit moment:

Samenhuizen in de Vaartstraat in Stasegem. Klik op de onderstaande afbeelding voor de volledige versie van het woningprofiel.
Wens je een woningfiche, klik dan
hier.Samenhuizen in de Kortrijksestraat in Kuurne. Klik op de onderstaande afbeelding voor een volledige versie van het woningprofiel.
Wens je een woningfiche, klik dan hier.Studiowonen in de Toekomststraat in Avelgem
, een samenwerkingsproject met VZW Autistem. Klik op de onderstaande afbeelding
voor een volledige versie van het woningprofiel. Wens je een woningfiche klik dan hier.Heb je interesse of een vraag?
Neem dan contact op met de medewerkers van Het Loket van Groep Ubuntu:

vzw Groep Ubuntu
Het Loket

Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem
Tel. 056/64 60 62
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.