WELKOM!
Om de missie van Groep Ubuntu waar te maken kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Een vrijwilliger is bovenop de basiswerking vaak de kers op de taart voor onze cliënten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligerswerk hoeft niet groots te zijn, het kan in de kleine dingen zitten en het kan een groot verschil maken voor onze cliënten. Anderzijds is het ook een meerwaarde voor jouw persoonlijk en kan je jouw vrije tijd aangenaam invullen. Je maakt deel uit van een groter geheel en draagt bij aan de realisatie van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt op een kwaliteitsvol leven. Wij engageren ons om vrijwilligers op een professionele manier te begeleiden en op te volgen.

WAT MOET JE DOEN?
Bezoek via onze website voor bezoekers (www.groepubuntu.org - klik op 'Voor Bezoekers') zelf eens alle satellieten van Groep Ubuntu en ga na wat jou het meest interesseert en aanspreekt. Heb je een voorkeur voor een satelliet, dan mag je rechtstreeks contact opnemen met de coördinator van de satelliet. Heb je geen specifieke voorkeur voor een satelliet en wil je wat meer uitleg over de satellieten van groep Ubuntu, neem dan contact op met Lieve Kint, medewerker administratie. Stuur jouw aanvraag via e-mail dus rechtstreeks naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Om de administratie vlot te laten verlopen, vragen we om onderstaande inlichtingsfiche te downloaden, elektronisch in te vullen en door te mailen naar de coördinator van de satelliet waar je uiteindelijk vrijwilligerswerk zal doen. Dit bespaart iedereen achteraf veel rompslomp. Daarnaast kan je ook het document kennisgeving downloaden. Dit kan ja afprinten, ondertekenen ‘voor kennisname & akkoord’ en afgeven aan de coördinator.

Inlichtingsfiche (Klik op de afbeelding om te downloaden)


 
Document kennisgeving (Klik op de afbeelding om te downloaden)


TOT BINNENKORT!