WELKOM!
Volg je een VSPW opleiding (Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk) en ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende stage binnen een ruimer netwerk, dan ben je bij Groep Ubuntu zeker welkom! Wij engageren ons om stagiairs op een professionele manier te begeleiden en op te volgen. Uiteindelijk zijn stagiairs onze toekomstige medewerkers. Als VSPW stagiair word je beschouwd als een (tijdelijke en vrijwillige) medewerker van Groep Ubuntu. Je krijgt de kans om mee te draaien in de dagelijkse werking, volwaardig deel uit te maken van het team, je kan tijdens jouw stage jaren diverse interne vormingen mee volgen, gebruik maken van onze infrastructuur, ….

WAT MOET JE DOEN?
Bezoek via onze website voor bezoekers (www.groepubuntu.org - klik op 'voor bezoekers') zelf eens alle satellieten van Groep Ubuntu en ga na wat jou het meest interesseert, aanspreekt of best aansluit bij jouw studies of eindwerk. Dit kunnen gerust meerdere satellieten zijn. Het eerste contact gebeurt met Lieve Kint, medewerker administsratie. Stuur jouw aanvraag en eventuele voorkeur voor een satelliet via e-mail door en dus rechtstreeks naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Om de administratie vlot te laten verlopen, vragen we om onderstaande inlichtingsfiche te downloaden, op te slaan, elektronisch in te vullen en als bijlage door te mailen naar de satellietmanager. Deze mag je al bij het eerste contact meesturen zodat we onmiddellijk over de juiste gegevens beschikken. Dit bespaart iedereen achteraf veel rompslomp. Een CV en een gemotiveerde brief mogen evenals doorgestuurd worden. Daarnaast kan je ook het document kennisgeving downloaden. Dit moet je voor de start van de stage afprinten, ondertekenen ‘voor kennisname & akkoord’ en afgeven aan de coördinator.

Inlichtingsfiche (Klik op de afbeelding om te downloaden) Document kennisgeving (Klik op de afbeelding om te downloaden)


 
Tot binnenkort !