WELKOM!
Ben je student en op zoek naar een boeiende en uitdagende stage binnen een ruimer netwerk, dan ben je bij Groep Ubuntu zeker welkom! Wij engageren ons om stagiairs op een professionele manier te begeleiden en op te volgen. Uiteindelijk zijn stagiairs onze toekomstige medewerkers. We hebben er dus alle belang bij om wederzijds het onderste uit de kan te halen. Stagiairs krijgen bij Groep Ubuntu dan ook de kans om mee te draaien in de dagelijkse werking en volwaardig deel uit te maken van het team.

WAT MOET JE DOEN?
Bezoek via onze website voor bezoekers (www.groepubuntu.org - klik op 'Voor Bezoekers') zelf eens alle satellieten en diensten van Groep Ubuntu en ga na wat jou het meest interesseert, aanspreekt of best aansluit bij jouw studies of eindwerk. Dit kunnen gerust meerdere satellieten of diensten zijn. Het eerste contact gebeurt rechtstreeks met de coördinator van de satelliet of dienst. Stuur jouw aanvraag via e-mail dus rechtstreeks naar de coördinator van de betreffende satelliet of dienst via het e-mailadres dat op de webpagina staat. Ook stagebegeleiders van scholen volgen deze weg.

Om de administratie vlot te laten verlopen, vragen we om onderstaande inlichtingsfiche te downloaden, op te slaan, elektronisch in te vullen en als bijlage door te mailen naar de coördinator. Deze mag je al bij het eerste contact meesturen zodat we onmiddellijk over de juiste gegevens beschikken. Dit bespaart iedereen achteraf veel rompslomp. Daarnaast kan je ook het document kennisgeving downloaden. Dit moet je voor de start van de stage afprinten, ondertekenen ‘voor kennisname & akkoord’ en afgeven aan de coördinator.

Inlichtingsfiche (Klik op de afbeelding om te downloaden)  

Document Kennisgeving (Klik op de afbeelding om te downloaden)Tot binnenkort!