Indigo

Mobiel Team Regio Kuurne

Het werkingsgebied van het mobiel team strekt zich uit over Kuurne en Lendelede.

Woonteam Gastenverblijf Indigo

Het gastenverblijf Indigo biedt een tijdelijke en een maatschappelijk relevante woonomgeving aan volwassen personen met een beperking. De werking is meer dan een kort verblijf. Gastenverblijf Indigo ondersteunt cliënten en hun netwerk op vier vlakken:


- Tijdelijke woonondersteuning: Cliënten kunnen in het gastenverblijf tijdelijk wonen. Ook tijdens vakantieperiodes kunnen cliënten terecht in het gastenverblijf.
TrajectondersteuningSamen met het loket en de cliëntendienst wordt de zorgvraag van de cliënt verduidelijkt.
CrisisopvangIn geval van crisis of in nood kunnen cliënten opgevangen worden in gastenverblijf Indigo.
GezinsondersteuningOp regelmatige basis en ter ondersteuning van het gezin of zorgdrager kunnen cliënten terecht in het gastenverblijf.

Voor wie
Je kunt bij het Gastenverblijf Indigo aankloppen als je 18 jaar of ouder bent en een erkenning hebt (of in aanmerking komen voor een erkenning) bij het Vlaams Agentschap Voor Personen met een Handicap (VAPH). Daarnaast moet de gebruiker zich akkoord verklaren met de visie van het Gastenverblijf en wordt de eerste opname als proefperiode beschouwd.

Het verblijf kan van één dag tot maximum 92 dagen in een jaar. Deze periode kan gespreid worden afhankelijk van de zorgvraag. Er wordt ondersteuning geboden binnen een harmonieus leef- en ontspanningsniveau. Het gastenverblijf is gelegen in een rustige woonwijk op loopafstand van hartje Kuurne. Er wordt gestreefd naar een persoonsgerichte dienstverlening. De begeleiding gebeurt vanuit een pluralistische visie en maximaal respect voor elk persoon.

Contactgegevens

Mobiel Team Regio Kuurne
Beukenlaan 47, 8520 Kuurne
Coördinator: Mevr. Yanne Boute
Tel. +32 (0)56/36 19 51
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Woonteam Gastenverblijf Indigo
Beukenlaan 47
8520 Kuurne
Coördinator: Dhr. Wesley Huyghe
Tel. +32 (0)36 14 77
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Logo Indigo

Map Indigo