Het Loket
is het aanspreekpunt voor mensen of diensten met een vraag naar ondersteuning. Heb jij, of iemand die je kent, nood aan ondersteuning in het leven en je weet niet goed wat, dan kan je terecht bij Het Loket van Groep Ubuntu.

De medewerkers van het Loket luisteren graag naar je vraag en gaan samen met jou op zoek naar mogelijke oplossingen. Hiervoor zoeken we bij voorkeur naar krachten uit je eigen omgeving zoals familie, vrienden, buren, ... Indien nodig gaan we samen op pad naar diverse diensten om de juiste ondersteuning te vinden. We zoeken een antwoord waar jij je goed bij voelt.

Indien er meer gespecialiseerde ondersteuning nodig is, verkennen we samen met jou de mogelijkheden. Het Loket verzorgt de nodige administratie en zoekt samen met jou het meest passende antwoord.

Misschien weet je al wat je wilt en ben je geïnteresseerd in het aanbod van wonen, werken en vrije tijd van Groep Ubuntu. Ook dan kun je bij Het Loket terecht. Jouw vraag wordt besproken en er wordt gekeken hoe het ondersteuningsnetwerk van vzw Groep Ubuntu hierop antwoord kan bieden.

Wil je meer informatie over Het Loket of heb je een vraag voor ons?

 

Aarzel niet om ons te contacteren.

Het Loket

Blokkestraat 29A, 8550 Zwevegem
Tel. 056/64 60 62

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.